Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Велопробіг, парковий волебол, футбол, міні-футбол, дворовий футбол

За минулий  тиждень (20-26 серпня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку масових заходів.

Свято День шахтаря та День міста Гірник

26 серпня в м. Гірник, на стадіоні «Авангард», відбулося свято - День шахтаря та День міста, якому виповнилось 80 років.

Так склалося, що в цей же день у Покровську пройшов турнір з футболу, в якому взяла участь і команда міста Гірник. У розпал свята вони прийшли привітати гірничан зі святом і продемонстрували кубок, який вибороли в запеклій боротьбі. В святковому концерті взяли участь гімнастки зі спортивної аеробіки, які цього року стали чемпіонками України. Міський голова вручив подяку їхньому тренерові за значний вкад у розвитку міста.

Фізкультурно-оздоровчі заходи у Селидовому

24 серпня на честь Дня Незалежності України Селидівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував поїздку на базу відпочинку «Золоте Руно» для спортсменів центру та їхніх батьків, де і відбувся футбольний турнір. Команди були змішані: батьки разом з дітьми. І в такій веселій атмосфері перемогла дружба.

Спортивні заходи в Дружківці до Дня Незалежності України

24 серпня у Дружківці, в районі підвісного мосту, відбулись спортивні заходи до Дня Незалежності України: обласний турнір з паркового волейболу, а також товариська зустріч з дворового футболу між дружківською командою «Альтаїр» і командою Костянтинівського району.

У парковому волейболі взяли участь команди: ВК «Бахмут» (Бахмут), СК «Чемпіон» (Костянтинівка), ВК «Дружківка» (Дружківка), «Спорт для всіх» (Дружківка), ОБПК «Прикордонник» (Курахівка) і 122 аеромобільна бригада, яка базується у Дружківці.

У підсумку перемогла дружківська команда «Спорт для всіх», друге місце посіла команда ВК «Бахмут», а третє у напруженому поєдинку з костянтинівською командою СК «Чемпіон» виборола команда ВК «Дружківка».

Всі команди нагороджено грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», призери – медалями, а краща команда отримала кубок міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Крім цього, до Дня Незалежності України проведено «Велосипедне свято», яке розпочалось стартом велопробігу з площі Молодіжної і після фінішу в Молодому парку завершилось естафетами та велобіатлоном. Переможців та призерів також нагороджено кубками, грамотами і медалями від Донецького обласного та міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Турнір з міні-футболу в Бахмуті

24 серпня у Бахмуті, в спортивно-оздоровчому комплексі за адресою Ювілейна 81-а, відбувся турнір з міні-футболу серед підлітків на честь 27-ї річниці Незалежності України.

У змаганнях взяди участь шість команд: ЗОШ №2, ЗОШ №5, ЗОШ №24, кімната школярів «Дружба» та дві команди господарки турніру – «Ювілейна».

У матчі за третє місце зустрілись команди ЗОШ №5 та Ювілейна №1, перемогу здобула команда «Ювілейна» з рахунком 4:1. У дуже запеклій боротьбі в фінальному матчі перемогу здобула команда  ЗОШ №2, яка зустрілась з командою «Дружба», рахунок матчу 3:1.

Переможців і учасників по закінченню змагань нагороджено грамотами та призами.

Змагання з паркового волейболу серед молоді в Дружківці

25 серпня на спортивному майданчику Дружківського житлово-комунального технікуму в парковий волейбол грала молодь Дружківки, яка у святкове дозвілля полюбляє активний відпочинок. Кращу команду нагороджено кубком від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
02.09.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах