Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Нікольському районі День Незалежності України відзначили по-спортивному

24 серпня в селищі міського типу Нікольське на районному стадіоні «Колос» відбулось фізкультурно-спортивне свято з нагоди 27-ої річниці Дня Незалежності України.

З самого ранку на двох полях проходив турнір з міні-футболу серед юнаків 2006 року народження, який зібрав сім команд. У підсумку, третє місце посіла Республіканська ЗОШ, друге – Зорянська ЗОШ, а кращими стали учні ЗОШ №1. Усіх учасників нагородили заохочувальними призами, а переможцям та призерам вручили кубки та грамоти.

На волейбольному спортивному майданчику відбувся турнір за участю 16 спортсменів – дівчат та збірних чоловічих команд. Змагання провели за коловою системою, і перемогу серед чоловіків виборола команда «Ветеран», серед дівчат – «Кіпр».

Головною подією дня став розіграш Кубку голови Нікольської райдержадміністрації з футболу серед команд «Олімпік» та «Зоря». За підсумками запеклої боротьби з рахунком 2:0 тріумфував «Олімпік». Голова райдержадміністрації Олег Решетняк нагородив переможців живим призом та бажаним кубком.

 
31.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах