Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пляжний фестиваль спорту в Маріуполі

25-26 серпня у Маріуполі відбувся фестиваль спорту «Маріуполь спортивний». Цей проект є одним з переможців грантового конкурсу за Програмою сприяння розвитку спорту в Маріуполі. Організатором заходу виступила громадська організація «Молодь Маріуполя» за підтримки Маріупольської міської ради, також в організації заходу допомогли ГО «Заходи» та інші громадські об’єднання.

У суботу захід розпочався йогою, яку провела Ілона Вишнякова, одначасно стартували чемпіонати з футболу і волейболу. У футбольній першості змагались чотири команди, у волейбольній - шість.

Найбільш очікуваною і видовищною виявилася пляжна боротьба. Відпочівальники з радістю взяли участь у всіх змаганнях. Кращими у боротьбі стали: серед юнаків – Олександр Майдебуре, среди молоді – Даниїл Новіков,  серед дорослих – Олексій Чекаленко. Чемпіонат з армрестлінгу і масрестлінгу провів спортивний клуб «Стимул». Під кінець дня діджеї влаштували пляжну вечірку.

Неділя пройшла в більш спокійному темпі, і також позпочалась йогою від Ілони Вишнякової, яка зарядила усіх позитивною енергію. Далі за програмою була ліпка з піску, юні маріупольці з радістю створювали різноманітні пісчані скульптури. Потім настала черга дитячих водних війн з водними пістолетами. Море посмішок і позитиву подарував останній конкурс – «Бампербол». Великі кульки і веселі забіги дуже швидко скоротали час. І знову день завершили діджеї. 

 
31.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах