Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні заходи в Дружківці до Дня Незалежності України

24 серпня у Дружківці, у районі підвісного мосту, відбулись спортивні заходи до Дня Незалежності України: обласний турнір з паркового волейболу, а також товариська зустріч з дворового футболу між дружківською командою «Альтаїр» і командою Костянтинівського району. 
 
У парковому волейболі взяли участь команди: ВК «Бахмут» (Бахмут), СК «Чемпіон» (Костянтинівка), ВК «Дружківка» (Дружківка), «Спорт для всіх» (Дружківка), ОБПК «Прикордоник» (Курахівка) і 122 аеромобільна бригада, яка базується у Дружківці.
 
У підсумку перемогла дружківська команда «Спорт для всіх», друге місце посіла команда ВК «Бахмут», а третє у напруженому поєдинку з костянтинівською командою СК «Чемпіон» виборола команда ВК «Дружківка».
 
Всі команди нагороджено грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», призери – медалями, а кращу команду нагородив кубком міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
Крім цього, до Дня Незалежності України проведено «Велосипедне свято», яке розпочалось стартом велопробігу з площі Молодіжної і після фінішу в Молодому парку завершилось естафетами та велобіатлоном.
 

Переможців та призерів також нагороджено кубками, грамотами і медалями від Донецького обласного та міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

25 серпня на спортивному майданчику Дружківського житлово-комунального технікуму в парковий волейбол грала молодь Дружківки, яка у святкове дозвілля полюбляє активний відпочинок. Кращу команду нагороджено кубком від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
 
 
 
30.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах