Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У дитячому таборі «Брусіно» провели майстер-клас з різних видів єдиноборств

У дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Донецької області з метою популяризації та розвитку спорту тривають майстер-класи, пізнавальні зустрічі за участю провідних спортсменів регіону, що проводяться під патронатом департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

25 серпня близько 250 юнаків і дівчат, що відпочивають у оздоровчому закладі «Брусіно» (с. Брусіно, м. Лиман), познайомилися з такими видами єдиноборств, як бойове самбо, хортинг, Комбат Дзю-Дзюцу, кікбоксинг, змішані єдиноборства ММА.

Теорію і практичні прийоми дітям презентували провідні спортсмени Донецької області, вихованці тренера Андрія Безуглого: Владислав Шульга (майстер спорту України міжнародного класу (МСУМК) з бойового самбо і хортингу, майстер спорту України (МСУ) з рукопашного бою, кандидат у майстри спорту (КМС) з комбат Дзю-Дзюцу), Божена Мальцева (МСУМК з хортингу, КМС з кікбоксингу та змішаних єдиноборств ММА) і Сергій Богович (МСУМК з хортингу і бойового самбо, МСУ з Комбат Дзю-Дзюцу, КМС з кікбоксингу).

Завершилось відкрите тренування сесією запитань – відповідей, під час якої досвідчені атлети приділили увагу кожному, щоб допомогти обрати вид спорту до душі.

 

 
29.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах