Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині пройшов обласний молодіжний зліт «Молодіжна хвиля»

22-25 серпня у Святогірську відбувся обласний молодіжний зліт «Молодіжна хвиля», присвячений відзначенню 27-ї річниці Незалежності України. Молодіжні лідери  та молодіжні працівники міст, районів, ОТГ області мали можливість обмінятися досвідом роботи у молодіжній сфері та у сфері реалізації соціальних проектів.
 
Працівники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру провели для учасників тематичні тренінги щодо методів роботи з реалізації державної молодіжної політики.
 
23 серпня у рамках форуму Національною молодіжною радою України було проведено круглий стіл щодо участі молоді, на якому були обговоренні питання залучення молоді до активного громадського життя та оновлення форматів роботи кунсультативно-дорадчих органів на місцях.
 
24 серпня учасники зльоту взяли участь в обласних заходах із нагоди святкування Дня Незалежності України. Молоді люди організували  у парку Пушкіна роботу майстер-класів для дітей, провели інтелектуально-розважальний квест «Відкривай Україну» і танцювальний флешмоб.  
 
 
 
27.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах