Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Подружжя Керничних провело майстер-клас з танців на візках у дитячому оздоровчому таборі Бахмутського району

16 серпня в дитячому оздоровчому таборі «Райдуга» (с. Рудник, Бахмутський район Донецької області), за ініціативи Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та адміністрації табору, відбувся майстер-клас зі спортивних танців на візках.

До хлопців і дівчат, які відпочивають у «Райдузі», завітали Сніжана та Володимир Керничні – заслужені майстри спорту України, члени національної збірної команди зі спортивних танців на візках, переможці та призери чемпіонатів світу, Європи в програмах DUO STANDARD та DUO LATINA, багаторазові переможці та призери чемпіонатів України.

Спілкування з дітьми спортсмени розпочали з розповіді про своє знайомство, початок занять танцями. Чималий інтерес викликала інформація про виступи Керничних на міжнародних змаганнях, кількість відвіданих країн та особисті враження про подорожі Сніжани та Володимира.

Потім подружжя виконало ніжний та романтичний вальс. Танок спортсменів на візках діти бачили вперше, і тому він справив незабутнє враження. Ще більшою несподіванкою для всіх присутніх став виступ дівчинки Анастасії, яка стала в пару з Володимиром, – разом вони виконали запальний «Джайв», чим викликали шквал оплесків.

Усі охочі мали можливість поставити танцюристам запитання, потримати в руках, роздивитися та приміряти медалі чемпіонів світу. А наприкінці зустрічі хлопці і дівчата підготували для спортсменів сюрприз, який їх розчулив до мурашок по шкірі, – хором заспівали пісню музичної групи Queen «We Are the Champions».

Танцювальний дует Керничних і Донецький регіональний центр «Інваспорт» висловили подяку адміністрації дитячого оздоровчого табору «Райдуга» за екскурсію територією табору, теплий прийом і позитивні емоції.

 

Також за темою:

Танці на візках як стимул до життя: спортивний шлях Сніжани та Володимира Керничних

 
22.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах