Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ять нагород здобули велосипедисти Донеччини на чемпіонаті України в Чернівцях

16-19 серпня в місті Чернівці проходив чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтенбайк) у багатоденній гонці та гонці в гору серед усіх вікових категорій.

Від Донеччини на змаганнях виступили 10 спортсменів, шість з яких представляли Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, чотири – обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву з велосипедного спорту (Лиман).

Звання чемпіона України в особистому заліку багатоденної гонки серед чоловіків виборов 25-річний майстер спорту Тимур Русія, вихованець обласної СДЮСШОР (тренери Борис Міньковський, Кирило Поспєєв). Окрім цього, Тимур лише на 1 секунду поступився переможцю змагань у гонці в гору, таким чином, отримавши «срібло».

Також у обох програмах чемпіонату на п’єдестал пошани зійшов Геннадій Моісеєв (ДВУОР, Бахмут, тренер Людмила Сауткіна), який змагався серед юніорів. У гонці в гору він став срібним призером, а в особистому заліку багатоденної гонки – бронзовим.

Ще одну срібну медаль у скарбничку Донецької області принесла Олена Олійник (ОСДЮСШОР-ДВУОР, тренери Ілона Шевченко, Людмила Сауткіна), яка посіла друге місце у гонці в гору серед юніорок.

 
20.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах