Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У соцгуртожитку для дітей-сиріт (м.Дружківка) пройшов «Тиждень здоров’я»

Літня спекотна і суха погода приносе не тільки радість, а й проявляє розлади у здоров’ї. Тому у соцгуртожитку для дітей-сиріт вирішено продовжити і розвинути традицію, започатковану у минулому році, проведенням «Тижня здоров’я».
 
З 13 по 17 серпня у соцгуртожитку проходив «Тиждень здоров’я». Він був присвячений збереженню здоров’я клієнтів і співробітників, підвищенню медичної обізнаності та культурі відношення до свого організму.
 
Протягом тижня всім клієнтам і працівникам доводили  інформацію про правила поведінки в спекотне літо та засоби захисту від перегріву, про артеріальну гіпертензію та способи вимірювання тиску, про грибкові захворювання та травматизм тощо. Розроблені матеріали у вигляді пам’яток стали у нагоді при проведенні інформаційної роботи.
 
Щоденно протягом тижня проводилось вимірювання тиску клієнтам і співробітникам, велись спостереження, за результатами яких деяким з них надано рекомендації щодо звернення до лікаря.
 
Також для клієнтів проведено ворк-шоп з вимірювання тиску, завдяки якому вони отримали нові навички і знання щодо правильного вдягання манжети, намацування пульсу перед вимірюванням, аускультації тонів серця тощо. Окрім того клієнти дізналися про граничні норми тиску у здорової людини. Виміряти тиск достатньо складно – хлопці не відразу освоїли нову навичку. Разом з тим, їм сподобались такі пізнавальні заняття, де ними були опановані нові знання та відпрацьовані навички, а також де вони дізнались про стан свого здоров’я.
 
 
 
20.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах