Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини здобули вісім нагород молодіжного чемпіонату України в Коломиї

7-11 серпня у м. Коломия (Івано-Франківська обл.) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді (вік - до 23 років), що став одним з етапів відбору до чемпіонату Європи серед юніорів та молоді (20-27 жовтня, Польща).

У командному заліку молодіжного чемпіонату України важкоатлети Донецької області посіли друге місце серед чоловіків і третє місце серед жінок. Вісім важкоатлетів Донецької області стали призерами в особистому заліку: один переможець, чотири срібні і три бронзові призери.

Чемпіоном України вкотре став Віталій Митрофанов (вагова категорія до 77 кг, м. Білозерське) з результатом у сумі двоборства  315 кг. У безкомпромісному суперництві наш представник Школи вищої спортивної майстерності і Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики залишив позаду Владислава Бєзіка з Закарпатської області.

Віце-чемпіонами України стали Максим Кобець (в/к понад 105 кг, Ясинуватський район) з результатом у сумі двоборства 339 кг, Надія Єфімчук (в/к до 48 кг) з результатом 145 кг,  Анастасія Паніматченко (в/к до 58 кг, м. Дружківка) з результатом 153 кг,  Олександр Гладиш (в/к до 85 кг) з результатом 320 кг, який у запеклому протистоянні поступився харків’янину Ігорю Конотопу.

Бронзові нагороди чемпіонату країни здобули Марина Алєксандрова (в/к до 53 кг, м. Бахмут/Білозерське, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С. Бубки) з результатом у сумі двоборства 152 кг, Крістіна Бородіна (в/к до 75 кг, м. Вугледар) з результатом 170 кг, Ілля Куліков (в/к до 94 кг, м. Вугледар) з результатом 348 кг.

Пристойні результати продемонстрували Ганна Шарова (в/к до 75 кг, м. Бахмут/Краматорськ, ДВУОР ім. С. Бубки), Ярослава Шундрій (в/к до 69 кг, м. Дружківка) і Анастасія Шундрій (в/к до 63 кг, м. Дружківка), які посіли четверте, пяте і шосте місця відповідно.

Також залікові очки до командного рейтингу Донецької області принесли спортсмени ДВУОР ім. С. Бубки, що посіли сьомі місця: Ілля Москаленко (в/к до 85 кг,  м. Бахмут/Краматорськ) і Денис Архипенко (в/к до 62 кг, м. Бахмут). 

 
12.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах