Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині обговорили нагальні питання розвитку спорту, молодіжної, сімейної політики та окреслили плани на майбутнє

9 серпня в Краматорську відбулась відеоконференція під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика. На зв’язок зі студією відеоконференц-зв’язку ДСНС України у Донецькій області вийшли керівники органів управління фізичною культурою і спортом, сім’ї та молоді виконкомів міських рад, рад об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій.

Володимир Мицик закликав колег із міст, районів та ОТГ Донеччини активно долучитися до проведення заходів з нагоди Міжнародного дня молоді (відзначається 12 серпня), а також урочистостей та змагань, присвячених Дню фізичної культури і спорту (у 2018 році припадає на 8 вересня).

Про стратегію розвитку обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, доповіла в.о. директора школи Людмила Каун.

В.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко відзначив досягнення в напрямку розвитку масового спорту на Донеччині.

Спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління з питань фізичної культури та спорту департаменту Андрій Іванов позначив стан реалізації проектів у містах, районах, громадах області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році та план на 2019 рік.

Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26.06.2018 № 834/5-18 «Про затвердження порядку надання та використання у 2018 році субвенції на придбання житла та автомобілів для багатодітних сімей» доповіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді департаменту Валентина Карпенко.

З переліком заходів молодіжної політики, які планується провести в серпні поточного року, ознайомив головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді департаменту Олексій Назаров.

Заступник начальника управління – начальник відділу оздоровлення управління у справах сім’ї та молоді департаменту Ігор Кузьменко доповів про роботу молодіжних центрів Донецької області.

Заступник начальника управління – начальник відділу реалізації профільних програм управління з питань фізичної культури та спорту департаменту Наталія Точилова висвітлила питання про надання містами, районами, громадами звітів за І півріччя 2018 року щодо розвитку сфери фізичної культури та спорту, виконання профільних програм.

Також під час відеоконференції обговорено низку інших нагальних питань.

 

 
09.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах