Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Провідні пауерліфтери Донеччини мотивують дітей до занять фізкультурою та спортом

У дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Донецької області з метою популяризації та розвитку спорту тривають майстер-класи від провідних спортсменів регіону, які проводяться під патронатом департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

До оздоровчого комплексу «Шахтар», що в місті Святогірську, завітали титуловані пауерліфтери Донеччини: заслужений майстер спорту України Олексій Бичков та його вихованець – майстер спорту України міжнародного класу Андрій Шевченко. Понад 200 хлопців і дівчат стали учасниками пізнавальної зустрічі під гаслом «Здоровий спосіб життя для підростаючого покоління».

Спортсмени продемонстрували дітям відеофрагменти зі своїх виступів за кордоном, розповіли про свої досягнення, про вид спорту та запросили до секцій всіх бажаючих займатися пауерліфтингом. Кожен присутній на заході мав змогу поставити запитання чемпіонам, зробити спільне фото, отримати автограф та у власних руках потримати медалі, зароблені важкою працею на тренуваннях.

Нагадаємо, Олексій Бичков є чемпіоном Європи серед чоловіків 2014 та 2015 років, чемпіоном світу серед чоловіків 20152016 та 2017 років, рекордсменом світу (сума триборства 1127,5 кг). У доробку Андрія Шевченка – звання чемпіона Європи серед юніорів 2017 та 2018 років, «срібло» чемпіонатів світу серед юніорів 2016 та 2017 років.

 
 
 
09.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах