Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юрій Сухоруков здобув два «срібла» на відкритому літньому чемпіонаті України

З 27 липня по 2 серпня відкритий літній чемпіонат України з кульової стрільби прийняли три міста: Львів (тир «Динамо», пістолет), Київ (тир СДЮШОР «Схід», гвинтівка) та Чернігів (тир ОССК ТСОУ, рухома мішень). Такий формат змагань став вимушеним з причини серйозної пожежі на традиційному місці їх проведення – стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, що стався в червні цього року.

У складі команди Донецької області найкращі результати на чемпіонаті показав наш титулований спортсмен – заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор 2008 року Юрій Сухоруков. Він здобув два «срібла» у Києві – у вправі МГ-9 (довільна гвинтівка, 50 м, 60 пострілів лежачи) та вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, 10 м, 60 пострілів).

Відзначимо, що за крок до нагород представниці Донеччини зупинились у командній першості. Майстри спорту України міжнародного класу Вікторія Сухорукова, Карина Сулімова та майстер спорту України Вікторія Корж посіли 4 місця у вправах ГП-6 (пневматична гвинтівка, 10 м, 60 пострілів), МГ-6 (довільна гвинтівка, 50 м, 3x40 пострілів з трьох положень) та МГ-9 (довільна гвинтівка, 50 м, 60 пострілів лежачи).

Національний чемпіонат став заключним етапом підготовки членів збірної команди України до чемпіонату світу зі стрільби кульової, що відбудеться 1-14 вересня 2018 року в корейському місті Чангвон.

 

 

 
08.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах