Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Соцгуртожиток долучився до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Наприкінці липня, коли у світі відзначають всесвітній день протидії торгівлі людьми, соцгуртожиток не залишився осторонь цієї дати, тому що особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування входять до «групи ризику» з питань торгівлі людьми.
 
30.07.2018 року проведено інформаційну акцію для отримувачів послуг соцгуртожитку. Для акції у соцгуртожитку було створено інформаційний буклет «Протидія торгівлі людьми» який містить визначення торгівлі людьми, експрес-тест постраждалого від торгівлі людьми, корисні поради при працевлаштуванні за кордоном та контактні телефони гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та інших органів, які допомагають в кризових ситуаціях.
 
Акція пройшла у невимушеній обстановці, де соцгуртожитовці  обмінювались думками стосовно визначення поняття торгівля людьми. Спілкування виявило низьку поінформованість з цього питання,  розмитість та однобокість поняття «торгівлі». Разом з тим, під торгівлею людьми  тепер розуміється здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи.
 
Якнайширша поінформованість з питання торгівлі людьми – захист від злочинів щодо особистості, її свободи та здоров’я.
 
 
06.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах