Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Міні-даунхіл (швідкісний спуск на велосипеді) і Стріт воркаут (вуличне тренування) – змагання для сміливих і сильних

За минулий тиждень (23-29 липня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено наступні заходи.

III етап Кубку України з Міні-DH у Маріуполі

22 липня в Мариуполі, в Приморському парку, відбувся III етап Кубку України по Міні-DH.

Даунхіл (спуск) - один з найцікавіших і яскравих видів велоспорту зокрема і екстремального спорту в цілому. Змагання відбулись в рамках реалізації проекту-переможця грантової програми.

Участь у гонці взяли 35 спортсменів - мешканців Харкова, Миколаєва, Полтави, Києва, Дніпра, Каменського, Кременчука, Маріуполя. Усіх велосипедистів віком від 16 до 40 років розділили на категорії: дівчата, юніори, любителі, майстри, еліта.

Довжина дистанції склала 500 метрів з перепадом висоти 40 метрів. За день до початку змагань трасу відкрили для тренувальних заїздів.

Складна траса, високий рівень адреналіну, підтримка вболівальників, високий рівень підготовки учасників - без усього цього важко представити цей захід. 

 

Street Workout у Дружківці

28 липня у Дружківці, на спортивному майданчику загально-освітньої школи №6 Дружківської міської ради, відбувся відбірковий етап серед спортсменів Донецької області зі Street Workout серед дорослих та дітей.

На цьому міському етапі до спортсменів Дружківки  приєднались спортсмени з міст Покровськ, Костянтинівка, Краматорськ.

У підсумку цих видовищних змагань призові місця в дитячій категорії віком 4-13 років у номінації «WORKOUT Фрістайл» посіли: I місце – Олександр Богомаз, II місце – Максим Бойко, III місце – Олексій Підлубний.

У номінації «Жіночий WORKOUT»: I місце – Дар’я Чернова, II місце – Маргарита Мосінцева, III місце – Анастасія Максимова.

У віковій категорії до 18 років: I місце – Олександр Паращенко, II місце – Сергій Іванін, III місце – Максим Якименко.

У віковій категорії 18+: I місце – Юліан Бородкін, II місце – Олексій Підлубний, III місце – Ігор Конопльов.

У номінації «STREET LIFTING»: I місце - Олексій Підлубний, Олександр Богомаз, II місце – Іван Чигирьов, Фаган Язиков, III місце – Богдан Асєєв, Микола Бобошко.

Усіх призерів спортивного заходу нагороджено кубками та медалями від Донецького обласного та Дружківського міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Призерів міського етапу запрошено на обласний етап, який відбудеться у Маріуполі 12 серпня.

 
03.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах