Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Майстер-клас з авіамодельного спорту в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок» Святогірська

30 липня у Святогірську для юнаків та дівчат, що відпочивають у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок», проведено майстер-клас з авіамодельного спорту.

Провів урок голова Слов’янської міської організації Товариства сприяння обороні України Павло Лобов разом з провідними спортсменами - кандидатами в майстри спорту з авіамодельного спорту Русланом Прогожою і Михайлом Бондарєвим.

У спортивному заході взяли участь приблизно сто юнаків та дівчат.

Розпочався майстер-клас з теорії. Юнаки і дівчата дізнались про історію виникнення авіамодельного спорту в Україні, з критеріями польоту (тривалість і дальність), з технічними характеристиками (категорії і класи).

У практичній частині спортсмени і тренер продемонстрували політ своїх авіамоделей на стадіоні.

Слов’янська міська організація товариства сприяння обороні України висловила щиру подяку адміністрації дитячого табору «Яструбок» за надану можливість ознайомити дітей з цікавим видом спорту,  яким є авіамодельний спорт.

Нагадаємо, що з метою популяризації та розвитку спорту департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації організував низку майстер-класів з різних видів спорту, які спортсмени Донецької області проводять у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

 
02.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах