Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Провідні футзалістки Донеччини провели майстер-клас у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Берізка»

28 липня провідні футзалістки клубу «Багіра» провели майстер-клас у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Берізка» (с. Брусіно, м. Лиман), який 30 липня відзначив своє 70-річчя.

Спортсменок тепло зустріли хлопчики й дівчатка, що відпочивають на зміні, а також керівництво оздоровчого закладу. Головний тренер клубу «Багіра» Олександр Резніков розповів про вид спорту, історичний шлях розвитку та сьогодення команди, до складу якої входять: Софія Скицька, Валерія Тюхтій, Дар’я Запара, Каріна Чувилка, Єлизавета Альошина, Альбіна Юденко, Анна Тимофєєва, Анна Дюбкова, Єлизавета Водяшина, Юлія Вялих, Ольга Катасонова, Ангеліна Голік, Поліна Ігнатенко, Анастасія Хімінець, Анастасія Контуді, Маргарита Науменко, Дар’я Левковська.

Дівчата показали техніку роботи з м’ячем, тактичні схеми в практичному варіанті. На завершення заходу спортсменки провели дружню гру з представниками оздоровчого закладу «Берізка», яка завершилась результативною нічиєю – 5:5.

Додамо, що в серпні на футзалісток Донеччини чекає візит до Тернополя, де вони візьмуть участь у чемпіонаті України з футболу серед дівчат до 16 років.

 
01.08.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах