Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині проходить відбір на чемпіонат області зі Street Workout

У другій половині липня 2018 року відбіркові тури чемпіонату Донецької області зі Street Workout прийняли Костянтинівка, Покровськ, Дружківка та Краматорськ. Ще в одному місті, Маріуполі, 4 серпня відбудеться п’ятий заключний відбірковий етап, а 12 серпня – обласні змагання за участю кращих.

14 липня за нагороди боролися в Костянтинівці в професійному будівельному ліцеї № 39. До числа призерів у різних дисциплінах увійшли: Олексій Підлубний, Валерій Рябінін, Сергій Іванін («Стрітліфтінг»); Олександр Рожков, Олексій Підлубний, Олександр Петренко («Фрістайл»); Сергій Іванін, Дмитро Сіваков, Максим Скрипниченко («Триборство до 18 років»); Валерій Рябінін, Олексій Підлубний, Олександр Герасименко («Триборство 18+»).

15 липня найсильніших визначили в Покровську. У центрі міста, на алеї по бульвару Андрющенка зібралося чимало глядачів і учасників з Покровська і Покровського району, Мирнограда, Родинського та сусідніх населених пунктів. Змагання пройшли в запеклій і захоплюючій боротьбі. Ось хто піднявся на п’єдестал пошани: Нурлан Нурієв, Роман Жмурко («Стрітліфтінг», до 70 кг); Володимир Короленко, Григорій Сагоян, Дмитро Орєхов («Стрітліфтінг», понад 70 кг); Олексій Брацило, Денис Кравченко, Володимир Короленко («Фрістайл»); Влад Ковальов, Ігор Проноза, Данило Бардус («Триборство»); Нурлан Нурієв, Расім Нурієв, Іван Брідан («Триборство 18+»); Альона Гаврись («Жіночий Воркаут»).
 

 
 

28 липня відбір на чемпіонат області відбувся в Дружківці, на спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 6. Найбільше здивували діти у віці 4-13 років, які вразили своїми можливостями і удостоїлися призів: I місце – Олександр Богомаз, II місце – Максим Бойко, III місце – Олексій Підлубний. Також з першої по третю сходинки відповідно у своїх категоріях посіли: «Жіночий Воркаут» – Дар’я Чернова, Маргарита Мосінцева, Анастасія Максимова; «Триборство до 18 років» – Олександр Паращенко, Сергій Іванін, Максим Якименко; «Триборство 18+» – Юліан Бородкін, Олексій Підлубний, Ігор Конопльов. У номінації «Стрітліфтінг» кращими стали: I місце – Олексій Підлубний, Олександр Богомаз, II місце – Іван Чигирьов, Фаган Язиков, III місце – Богдан Асєєв, Микола Бобошко.

29 липня четвертий за рахунком відбірковий етап прийняв Краматорськ. На новому спортивному майданчику в Сквері Машинобудівників змагалося близько 60 спортсменів, а підтримували їх понад 150 глядачів.

 
 

Відзначимо, що в номінації «фрістайл» учасники протягом двох хвилин демонстрували вміння виконувати різні силові елементи на брусах, перекладині та інших технічних пристосуваннях. У «триборстві» потрібно було показати кращий результат у підтягуванні на перекладині, вправах на брусах і віджиманні від підлоги. Під час виступу у «стрітліфтінгу» атлети підтягувалися на перекладині і віджималися на брусах з додатковим обтяженням. Учасників змагань нагороджено призами: медалями, грамотами, футболками, значками.

П’ятий відбірковий тур чемпіонату Донецької області зі Street Workout відбудеться 4 серпня в Маріуполі в парку імені Лепорського (початок о 14:00). Кращі спортсмени в кожному з відборів виступлять 12 серпня в Маріуполі (парк «Міський сад», початок о 13:00) у фінальній частині чемпіонату Донецької області зі Street Workout, де змагатимуться за путівки на чемпіонат України. Так, 25 серпня в Києві очікуються більше 150 атлетів, які посперечаються за звання чемпіонів і рекордсменів 2018 року в номінаціях «Стрітліфтінг» і «Workout-рекорди».

 
31.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах