Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшла інформаційна акція до акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

30 липня 2018 року у Краматорську у парку Ювілейному пройшла інформаційно-просвітницька акція за участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Стокоза та представників департаментів сім’ї, молоді та спорту, освіти та науки, соціального захисту населення; управління взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції; головного управління державної міграційної служби; служби у справах дітей; Донецького обласного центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; представники Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної організації з міграції, громадські організації, спеціалісти управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.
 
На  прес-брифінгу Ігор Стокоз зазначив – «Не дивлячись на значну кількість інформації стосовно цього явища у засобах масової інформації та підвищення обізнаності серед широкого загалу, багато осіб, які постраждали від торгівлі людьми, не свідомі того, що те, що з ними трапилось, є злочином, а вони – потерпілими. Вони не знають про можливості захисту своїх прав та інтересів та відшкодування шкоди, завданої їм цим злочином».
 
Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від  якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.
 
30.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах