Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ярослав Семененко мотивує дітей Мар’їнського району до занять фізкультурою та спортом

25 липня до санаторія-профілакторія «Курахівський» (м. Курахове, Мар’їнський район Донецької області) завітав майстер спорту України міжнародного класу з плавання Ярослав Семененко, переможець та багаторазовий призер чемпіонатів Європи і світу, бронзовий призер Паралімпійських ігор 2016 року (Ріо-де-Жанейро, Бразилія).
 
Спочатку Ярослав поспілкувався з дітьми про види спорту, детально розповів про плавання та його види. Окремий пункт спілкування - заохочення дітей до занять фізичною культурою та спортом.
 
Зважаючи на те, що Ярослав сам мешкає у Мар’їнському районі, дітей дуже зацікавило його життя, як він прийшов у спорт та навчився плавати.
 
Відео запливу Ярослава Семененка на 100 м на спині, де він здобув бронзову нагороду Паралімпійських ігор-2016, дуже вразило хлопців та дівчат. 
 
Розповідь Ярослава про довгий шлях до нагород змотивувала дітей ставити перед собою амбіційні цілі та прагнути їх досягнення не тільки у спорті, а й у житті. Кожен учасник заходу та сам Ярослав отримали приємні і теплі емоції від спілкування.
 
Після виступу усі отримали нагоду особисто запитати Ярослава, сфотографуватися з видатним спортсменом, потримати медалі чемпіонатів Європи, світу та найзначнішу з нагород – бронзову медаль Паралімпійськіх ігор.
 
Організували та провели зустріч Донецький регіональний центр «Інваспорт» та адміністрація санаторію.
Ярослав Семененко і ДРЦ «Інваспорт» висловили подяку адміністрації санаторія-профілакторія «Курахівський» ТОВ «ДТЕК Сервіс» за теплий прийом і позитивні емоції.
 
 
26.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах