Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Показові виступи та майстер-клас з карате JKS у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок» Святогірська

22 липня у Святогірську, в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок», для юнаків та дівчат проведено показовий виступ і майстер-клас з карате JKS. 
 
Спортивний урок для дітей провів тренер відділення відокремленного підрозділу «Українська асоціація карате» в Донецькій області (м. Дружківка),  кандидат у майстри спорту України, чемпіон України 2017-2018 років Сергій Немічев, вихованець тренера Ігоря Шалаумова.
 
Мета заходу: ознайомлення юнаків та демонстрація базових елементів  карате, прийомів самозахисту, зміщення з лінії атаки та вміння контролювати  нападника. 
 
Сергій Немічев разом із своїми учнями провів урок, який був спрямований  на розкриття аспектів  самозахисту від декількох супротивників та від холодної зброї. Також продемонстровано основні види ударів спортивного та традиційного карате і комплекс вправ з фізичної підготовки.
 
Загалом у відкритому уроці взяли участь приблизно 100  юних глядачів. Найбільшу  ініціативу та вміння проявили старші  юнаки та дівчата.
 
Нагадаємо, що з метою популяризації та розвитку спорту департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації організував проведення в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку низки майстер-класів від провідних спортсменів Донецької області. 
 
 
 
 
26.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах