Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пройшла скайп - конференція під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Наталії Федорович щодо проведення 30 липня інформаційної акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

23 липня відбулась скайп - конференція під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Наталії Федорович щодо проведення 30 липня інформаційної акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.
 
«Торгівля людьми – це ганебне явище, яке досі притаманне Україні. У нас фіксуються факти торгівлі людьми з усіма формами експлуатації потерпілих (сексуальною, трудовою, вилучення органів, жебрацтво та змішані форми, використання людини у злочинній діяльності). Для вирішення цієї проблеми необхідна плідна співпраця усіх гілок влади та громадянського суспільства», - зазначила Наталія Федорович.
 
Від Донецької облдержадміністрації у скайп - конференції взяли участь спеціалісти департаментів сім’ї, молоді та спорту, інформаційної та внутрішньої політики, освіти та науки, соціального захисту населення; управління взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції; служби у справах дітей; Донецького обласного центру зайнятості, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Стокоза.
 
23.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах