Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Регбісті Донеччини зіграють на чемпіонаті Європи з регбіліг U-19

З 5 по 11 серпня в Белграді (Сербія) відбудеться чемпіонат Європи з регбіліг U-19, в якому візьмуть участь вісім країн: Англія, Шотландія, Франція, Ірландія, Уельс, Італія, Сербія, Україна.

Нагадаємо, що у кваліфікації наша збірна поступилася команді Італії, але українці замінять на чемпіонаті збірну Росії, яка відмовитися від участі в турнірі. Перед виїздом до Сербії збірна України U-19 проведе триденний збір у Львові.

На чемпіонаті Європи в Белграді першим суперником України буде збірна Уельсу. Матч відбудеться на стадіоні «Макіс» 5 серпня о 15.00 за київським часом.

«Це історична подія для українського регбіліг. Ми вдячні організаторам за можливість взяти участь в Євро U-19. Склад учасників турніру дуже сильний і нам доведеться дуже постаратися, щоб показати свої сильні сторони», - зазначив тренер збірної України U-19 Ігор Юркін.

Склад збірної України з регбіліг U-19, до якого увійшли вісім спортсменів Донеччини: Андрій Шелеповський, Данило Червинський, Антон Пятницький, Віталій Пучков (ДЮСШ м. Покровськ), Антон Большаков, Денис Майоров, Євген Черних  (м. Селидове), Кирило Усік (м. Білозерське), які грають в команді РК «Твердий знак» (Донецька область), Микита Івченко (РК «Легіон XIII-ШВСМ» м. Харків), Данило Гапон, Володимир Бродівський, Олександр Петренко, Максим Швець, Олег Кунинець, Богдан Мацюк (РК «Сокіл-нас» м. Львів), Дмитро Василишин, Владислав Рудов (РК «Буревісник» м. Хмельницький), Любомир Безнощук, Владислав Осіпов (РК «Станіславів» м. Івано-Франківськ), Віталій Ковач, Олександр Мороз (РК «Закарпаття-Трініті»).

 
22.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах