Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Леонід Данилов провів сеанс одночасної гри з кращими юними шахістами ДЮКів Маріуполя

18 липня в Маріуполі, у приміщенні торгово-розважального комплексу «Порт-сіті», відбулась Першість південної зони Донецької області з шахів, яку присвячено святкуванню Міжнародного дня шахів. 
 
На початку змагань сеанс одночасної гри з 15-ма суперниками провів кандидат у майстри спорту України з шахів Леонід Данилов, чемпіон Маріуполя 2017 року.
 
У змаганнях взяли участь 25 вихованців дитячо-юнацьких клубів. Мета змагань - виявити кращого гравця серед вихованців ДЮКів міста Маріуполь, а також популяризація логічних настільних ігор. Як відомо, шахи дійшли до нас ще з сивої давнини, проте зуміли зберегти свою значимість навіть у ХХІ столітті.
 
Кожен учасник змагань прагнув перемогти, продумував кожен свій ход та намагався зруйнувати плани суперника. Та виграли цього дня ті, хто мав кращу логіку, більшу витримку і холодний розум.
 
Переможцями стали: Олександр Пихтін (ДЮК «Вікторія») у групі хлопців 2008 р.н., Володимир Хорошун (ДЮК «Вітязь») у групі хлопців 2000 р.н., а серед дівчат - Марія Жаркова (ДЮК «Сонячний»).
 
Переможців і призерів нагороджено дипломами Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та медалями Федерації шахів Маріуполя.
 
 
 
21.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах