Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксери Донецької області оздоровилися на Хмельниччині

4-9 липня у рекреаційному центрі «Берег надії», що в селі Головчинці Летичівського району на Хмельниччині, оздоровилися вихованці відділення боксу Дитячо-юнацької спортивної школи Краматорської міської ради. 
 
Цю можливість хлопчикам та дівчаткам з Краматорська надала Хмельницька міська рада і управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради. 
 
У рекреаційному центрі «Берег надії» організовано п’ятиразове харчування, спортивні забави та ігри. Творчі заняття не дають діяти можливості марно гаяти час, а позитивна дія на організм природних рекреаційних факторів – сонця, свіжого повітря, води та рослинності – ще й оздоровлює і зміцнює. 
 
Незабутні враження діти отримали від концертних програм, де кожен мав нагоду продемонструвати або відкрити в собі творчий талант,  а вечірні дискотеки подарували нові знайомства і нових друзів. 
 
Насичений графік відпочинку в таборі доповнили різноманітні екскурсії і подорожі. Діти  завітали до Хмельницької міської ради, де групу дітей зустрів секретар міської ради Михайло Кривак.
 
«Ми завжди раді бачити вас у нашому місті, – зазначив Михайло Кривак. - За ініціативи Хмельницького міського голови Олександра Симчишина ми гостинно запрошуємо вас у приміщення, в якому ще минулого століття, у 1904 році, знаходилось Олексіївське реальне училище і тут навчалися діти, а зараз працює виконавчий комітет і депутати міської ради».
 
Діти охоче фотографувались та знайомилися з роботою міської ради і виконавчого комітету, слухали розповіді про колишніх керівників міста. Побували вони у сесійній та зеленій залі, а також у комунальній установі «Агенція розвитку міста», де директор установи Леся Герасимчук розповіла про бренд міста Хмельницького, який був розроблений цією установою. Спільне фото нагадуватиме про день, проведений у Хмельницькому.
 
Надалі група вирушила на екскурсію до Кам’янця-Подільського, а також відвідала Меджибізьку фортецю.
 
 
Працівники рекреаційного центру «Берег надії»  запевняють, що доклали максимум зусиль, щоб забезпечити гостям з Донеччини незабутній відпочинок і безліч нових вражень.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Більше світлин дивіться на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/donsportmolod – за посиланням
 
 
21.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах