Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Пробіжка з послом, зарядка з чемпіоном, безкоштовні тренування і Мала Олімпіада

За минулий  тиждень (9-15 липня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку масових заходів.

Пробіжка до Дня Франції у Маріуполі

Ранок 12 липня пройшов з пробіжки «Маріуполь - Франція». Маріупольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» також взяв участь у організації заходу.

Бадьорість на весь день - ось, що отримали 100 учасників забігу на честь українсько-французького партнерства.

Вперше всі, хто забажав, пробіг разом з делегацією на чолі з Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон та міським головою Вадимом Бойченком.

На початку - обов'язкова розминка, яку провів Олександр Луговий, наш постійний тренер з ранкових занять біля моря. Під музику і з позитивними емоціями - так стартували учасники забігу.

Позитивні емоції від пробіжки разом з усіма отримала і Посол Франції. Вона бігає раз-два на тиждень. Віддає перевагу повільному темпу на довгі дистанції. За її словами, біг - це найдоступніший вид спорту. 

Учасники заходу своїм прикладом продемонстрували, що займатися спортом – це здорово!

Зарядка з чемпіоном у Маріуполі

12 липня в Маріуполі, на Приморському бульварі, пройшла зарядка з чемпіоном.

У зарядці взяли участь борці  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» і тайські боксери клубу «Братство».

Зарядка почалася з нагородження спортсменів, які виконали норматив майстра спорту України з кікбоксингу, а також норматив кандидата в майстри спорту України з кікбоксингу. 

Для юних спортсменів зарядку провів 9-кратний чемпіон світу з кікбоксингу Олександр Олійник. Він показав свої фірмові прийоми, які приносять успіх на ринзі. Після зарядки пройшов дружній  футбольний матч між боксерами та борцями, а також змагання з перетягування канату.

Всіх учасників нагороджено призами та подарунками управління молоді та спорту Маріупольської міської ради, Маріупольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Фонду розвитку спорту Донецької області, Відділення НОК України в Донецькій області. 

Організатори висловили подяку Фонду розвитку спорту Донецької області, Відділенню НОК України в Донецькій області, Олександру Олійнику та Андрію Матійченку за допомогу та сприяння у розвитку та популяризації спорту в Маріуполі.

Безкоштовні тренування у Маріуполі

Для жителів Маріуполя тривають тренування на Лівому березі. За допомогою запрошенням через соціальні мережі завжди приходять на заняття нові учасники.

Тренування проходять з застосуванням ТРХ петель. Цей проект є одним з переможців серед грантів у Програмі сприяння розвитку спорту у м. Маріуполь.

Проект «Фітнес для всіх» на 100 тисяч грн. допоможе оновити матеріальну-технічну базу для тренувань. Наші відвідувачі зможуть почувати себе на заняттях зручніше та комфортніше.

 

Мала Олімпіада в Бахмуті

Продовжуються спортивні баталії Малої Олімпіади дитячого оздоровчого центру «Вогник». 

Досить насичена програма Малої Олімпіади  дозволяє  задовольнити   попит  дітлахів на різноманітні спортивні події і змагання.

Хлоп’яки полюбляють футбол, баскетбол, силові конкурси, плавання.

Дівчата у захваті від «Веселих стартів», піонерболу. На волейбольному майданчику завжди людно.

У змаганнях беруть участь всі загони. А різниця у віку учасників не стає перешкодою - для цього застосовується гандикап.

Більше світлин дивіться на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook : www.facebook.com/donsportmolod   за посиланням

 

 
21.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах