Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Даніїл Нікулін здобув комплект медалей чемпіонату України з велотреку

З 28 червня по 2 липня у Львові відбувся чемпіонат  України з велоспорту на треку (олімпійські та неолімпійські номери програми) серед чоловіків до 23 років, юніорів, юніорок. У відбіркових змаганнях до чемпіонату Європи з велотреку взяли участь 125 спортсменів, 20 команд областей країни.

У відбіркових змаганнях взяла участь команда Донецької області – чотири майстри спорту України Даніїл Нікулін, Данило Білоус, Євген Руденко, Микита Колибанцев з Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту.

Успішно виступив на змаганнях Даніїл Нікулін (тренер Валерій Красов), який виступив трьох  дисциплінах і здобув три медалі. В активі Даніїла Нікуліна «золото» в індивідуальній гонці переслідування на 4 км серед чоловіків з часом 4.30,1, що є високим результатом у цій  дисципліні (норматив майстра спорту міжнародного класу - 4.30,0).

Також Даніїл Нікулін виборов «срібло» в командній гонці переслідування на 4 км, «бронзу» в командному  спринті і відібрався на чемпіонат Європи з велотреку.

Серед юніорів Данило Білоус посів п’яте місце в командній гонці переслідування на 4 км, а також сьоме місце в командному спринті разом з Микитою Колибанцевим і Євгеном Руденком (усі – вихованці ОСДЮСШОР з велоспорту).

 
08.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах