Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Святкування Дня Конституції України, стрітбольний турнір, фітнес-тренінг на узбережжі Азовського моря

За минулий тиждень (25 червня - 1 липня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку масових заходів.

 

 

 

 

 

 

Святкування Дня Конституції України в Маріуполі

До Дня Конституції України для мешканців  Лівобережного району організовано масштабну святкову програму, в проведенні якої взяв участь Маріупольскій центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Діти змагались в активних іграх і естафетах, а також отримали навички гри у волейбол. Практично кожна дитина змогла проявити себе, і за це діти отримали пам'ятні подарунки з логотипом міста від управління молоді та спорту Маріуполя. Літо триває, а це означає, що фахівці центру ще порадують дітей активним дозвіллям.

Турнір зі стрітболу в Бахмуті

Завершився традиційний турнір зі стрітболу (баскетбол 3х3) серед юнаків та молоді, який організовано до Дня Конституції України.

Цього разу позмагатися з бахмутчанами за призові міста приїхали баскетболісти з Краматорська, Слов’янська, Харкова, Костянтинівки. Всі ігри пройшли у напруженій боротьбі, якій не завадила навіть злива.

Молодій команді з Бахмута вдалося-таки протиснутися в турнірній таблиці на другу сходинку поміж досвічених стрітболістів Краматорська та Харківа.

Переможці та призери отримали призи від громадських організацій та Бахмутського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фітнес для всіх у Маріуполі

У Маріуполі триває безкоштовна літня акція з ранкових тренувань на узбережжі Азовського моря.

Тренування організовано щочетверга та щосуботи о 07:00 на спортивному майданчику в Приморському районі міста (на водній станції «Маркохім»). Також тренування проходять у Лівобережному районі міста щосереди та щосуботи о 09:00 (біля водно-рятувальної станції №1).

Кожен може взяти участь у тренуванні, яке проводять фахівці Маріупольського міського центру фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх». У програмі тренувань: TRX петлі, кроссфіт, пробіжка, «заплив», загальна фізична підготовка.

 

 

 
07.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах