Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відеоконференція про дитячий відпочинок, допомогу багатодітним сім’ям і стратегію розвитку спорту на Донеччині

5 липня у Краматорську відбулась відеоконференція під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика. На зв’язок зі студією відеоконференц-зв’язку ДСНС України у Донецькій області вийшли керівники органів управління фізичною культурою і спортом, сім’ї та молоді виконкомів міських рад, рад об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій.

Про проблемні питання щодо оформлення документів для отримання часткового відшкодування на придбання путівок в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку доповіла начальник відділу інформаційно-методичного забезпечення організації оздоровлення та відпочинку дітей Донецької області Людмила Котельникова.

Про надання та використання у 2018 році субвенції з обласного бюджету бюджетам міст обласного значення, районам, ОТГ області на придбання житла та надання матеріальної допомоги на придбання автомобілів для багатодітних сімей -  головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації - головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації  Валентина Карпенко.

Про реалізацію Національного плану дій «Жінки, мир, безпека» в Донецькій області - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталія Костенко.

Про вирішення актуальних та проблемних питань розвитку сфери фізичної культури і спорту у Соледарській об’єднаній територіальній громаді - начальник відділу молоді, спорту та туризму Соледарської міської ради Микита Назаренко.

Про стратегію розвитку «Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики» - в.о. директора комунального позашкільного навчального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики» Ігор Конопльов.

Короткий звіт та план роботи на поточний рік представили міста, райони, громади області. Також обговорено низку нагальних питань.

 
05.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах