Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Олімпійський день, День молоді, турніри з футболу і міні-футболу

За минулий  тиждень (18-24 червня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.

 

 

День молоді у Маріуполі

24 червня у Маріуполі відбулося масштабне святкування Дня Молоді. У Міському саду було безліч різноманітних локацій для активного відпочинку.

Маріупольскій центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» уперше провів змагання за допомогою координаційної дорожки.

Змагання «Швидкі ноги» дуже зацікавили не тільки молодь, але й малечу та літніх людей. Завдання полягало у тому, щоб на швидкість виконати комплекс вправ. За порушення виконання учасниками вправ були введено штрафні очки, а у загальному підсумку визначено переможців.

Заохочувальні подарунки отримали всі учасники змагань.

Організатори висловили подяку ГО «Богартирі» за наданий інвентар.

 

Турнір з міні-футболу в Лимані

До Дня молоді та Олімпійського дня в Лимані, на спортивному майданчику зі штучним покриттям міської ЗОШ №2, відбулися змагання з міні-футболу серед збірних команд мікрорайонів, вулиць, сіл, селищ Лиманщини. В них взяли участь чотири команди, які за коловою системою в одне коло розіграли головний приз змагань.

За  результатами змагань перше місце посіла команда з мікрорайона Південний; друге місце посіли спортсмени мікрорайону Північний; третє - команда мікрорайону Заводський, четверте - молодь з міської вулиці Оборони.

Організаторами змагань було визначено кращих гравців у номінаціях: воротар - Олександр Пасічник (м-н Південний), захисник - Валерій Тюхтій (м-н Північний), нападник - Давид Грітченко (м-н Заводський).

Кращі команди нагороджено грамотами управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради та цінними подарунками - футбольними м’ячами, а кращі гравці отримали медалі.

День молоді у Гірнику

24 червня на честь Дня молоді в місті Гірник, на майданчику з антивандальним тренажерним обладнанням, вже в котре були проведені спортивно-масові заходи «Спортивна неділя», «Вправний веслувальник» та «Краса та витривалість».

До участі залучилася молодь віком 13-25 років. Головною метою заходу є популяризація масових заннять фізичною культурою. Ці змагання заохотили до зайнять спортом не тільки молодь, але й молодших жителів Гірнику і дорослих.

Команда переможців отримала подарунки та дипломи. Найкращих учасників нагороджено подарунками в номінації «Вправний веслувальник» та «Краса та витривалість».

Змагання з футболу в Гірнику

18 червня у Гірнику, на стадіоні «Авангард», відбувся футбольний матч між командами міста Гірник та міста Добропілля. У запеклій боротьбі з рахунком 3:0 перемогла команда місті Гірник.

 

 

 

 

 

 

 

Олімпійський день у літньому таборі «Промінець» м. Гірник

18 червня у літньому таборі відбулись заходи з нагоди Олімпійського дня. Інструктор з фізичної культури провів веселу естафету. Діти завзято виборювали перемогу. Найкращою виявилась команда «Сонечко». Завершився день змаганням з шашок та настільного тенісу.

Олімпійський день у пришкільному таборі Маріуполя

Олімпійський день у Маріуполі діти з пришкільного табору ЗОШ №36 відзначили на пляжі в районі кафе «Санта-Барбара».

Дітям було потрібно не тільки згадати цікаві факти про це свято, а й здобути ллімпійський вогонь і позмагатися з водною стихією. Свято пройшло гучно, весело та спортивно. Кожна команда ділилась на дві групи і кожна брала участь в естафетах на піску.

Після всіх фізичних вправ на дітей чекало море, це була найулюбленіша справа - плескатися з друзями у воді. 

Усі команди отримали подарунки, після проходження усіх випробувань.

Нехай у вашому житті завжди буде час для відпочинку, спорту, гармонії!

Олімпійський день у Краматорську

23 червня в Краматорську відсвяткували Олімпійський день.

Спортсмени зібралися біля виконкому, де провели розминку і почали пробіг вулицями міста. Фінішем пробіжки став парк Ювілейний. У парку кожен міг взяти участь у конкурсах і змаганнях, позмагатись за круті призи від спонсорів!

Олімпійський день у Бахмуті

У Бахмуті проведено заходи до 124 річниці заснування Міжнародного олімпійського комітету.

Першими Олімпійський день відсвяткували у травні студенти. Потім у заходах взяли участь діти пришкільних таборів. Останніми святкували цю знаменну дату вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.

Захід відбувся у парку відпочинку. Спортсмени після розминки та легкоатлетичного пробігу змагалися у комбінованих естафетах, легкоатлетичних естафетах.

Практично всі учасники вірно відповідали на запитання олімпійської вікторини, за отримали солодкі призи.

 
01.07.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах