Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Найкращі легкоатлети країни змагаються в Бахмуті на Кубку України

З 27 по 30 червня у Бахмуті, на стадіоні «Металург», триває Кубок Україні з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, РФР та ураженням опорно-рухового апарату.
 
На церемонії відкриття учасників змагань привітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Шановні спортсмени, тренери, судді! Щиро вітаю вас з відкритям змагань. Сподіваюсь, що наші доріжки будуть для вас вдалими, і ви покажете свої найкращі спортивні результати. Від голови Донецької облдержадміністрації Куця Олександра Івановича я передаю вам найщиріші вітання з приводу відкриття змагань, а також з 22-ю річницею Конституції України. Сподіваюсь, що ви й надалі будете гідно представляти Україну на змаганнях міжнародного рівня, на яких буде підніматися наш флаг і лунати наш гімн. Слава Україні!». 
 
Учасників змагань також привітали головний тренер штатної збірної України з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю, заслужений тренер України Андрій Фатєєв і начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президент Федерації легкої атлетики Донецької області, заслужений тренер України Віктор Лис. 
 
 
 
29.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах