Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мода на дублі у Маріуполі на чемпіонаті міста з легкої атлетики серед чоловіків і жінок

22-23 червня у Маріуполі відбувся міський чемпіонат з легкої атлетики серед чоловіків і жінок, в якому взяли участь понад 70 легкоатлетів міста.

Незважаючи на спекотну погоду і відсутність низки провідних спортсменів, які саме в ці дні виступали на чемпіонатах України, найближчий резерв збірної міста продемонстрував високі результати.

На змаганнях склалась мода на дублі. Володимир Турлак (КДЮСШ №4) зробив переможний дубль на дистанциях 100 м (11,0) і 200 м (23,0) - на рівні 1-го розряду.

Юлия Тур (КДЮСШ №4) також перемогла на цих дистанціях і виконала норматив 1-го разряду. До речі, Володимир і Юлія на останньому чемпіонаті країни стали призерами.

З особистими рекордами у стрибках у довжину і потрійним перемогли Марія Козлова і Микита Буханцов (обидва - КДЮСШ №4).

Високими результатами також порадували Микола Овсянніков (ОКДЮСШ «Україна») у бігу на 400 м (він є членом збірної команди Донецької області і призером України з эстафетному бігу); Дмитро Степнов (КДЮСШ №4) у штовханні ядра; Микита Трунов (КДЮСШ «Меотіда») на дистанції 110 м з бар’єрами; Альбіна Куракулова (КДЮСШ «Меотіда») на дистанції 100 м з бар’єрами (вони також є призерами України).

 
27.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах