Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ятиборці Донеччини – переможці другого етапу UIPM «Глобал лазер-ран сіті тур» у Житомирі

23 червня в Житомирі відбулись змагання другої частини українського туру в рамках міжнародного проекту UIPM «Глобал лазер-ран сіті тур», який проходить в усьому світі. Змагання складалися з двох частин: чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 19 років та відритий турнір (категорія «Оpen»).
 
 
Загалом майстерність з бігу та стрільби з лазерних пістолетів продемонстрували приблизько 300 спортсменів віком від 9 до 60 років з Києва та Київської області, Житомира, Харкова і Донецької області. 
 
Донеччину представили вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону. Незважаючи на дощову та прохолодну погоду спортсмени Донеччини показали гідні результати.
 
 
В категорії дівчата до 11 років перше місце посіла Вікторія Мартинова (тренер Дмитро Брежнєв), на другу сходинку зійшла Поліна Зоренко, для якої ці зманання були дебютними (тренери Олександр Брежнєв Дмитрович, Ганна Маліновська). Також дівчата разом посіли друге командне місце.
 
Серед юнаків до 11 років золоту медаль виборов Максим Іщенко (тренери Олександр Брежнєв, Ганна Маліновська) та разом із Денисом Зоренко посів друге командне місце.
 
 
В категорії дівчата до 13 років на вищу сходинку п’єдесталу зійшла Валерія Бебешко (тренер Дмитро Брежнєв Олександрович) та посіла друге командне місце.
 
 
Серед дівчат до 15 років на другу сходинку зійшла Анастасія Марченко, а також посіла третє місце в командному заліку.
 
 
Серед юнаків до 15 років третє командне місце вибороли Лев Кабацький, Дмитро Дзюмак та Іван Головченко (тренери: Дмитро Брежнєв, Олександр Брежнєв Дмитрович, Ганна Маліновська).
 
 
27.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах