Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Молодь Бахмуту зустрілась з мером міста

21 червня в молодіжному центрі «Перспектива» відбулась зустріч активної молоді міста з міським головою Олексієм Олександровичем Ревою. Зустріч була сповнена оптимізмом та гарним настроєм, царила дружня атмосфера. Обговорювали питання працевлаштування, наявності міських стипендій для обдарованих, розвиток громадської активності молоді міста. 
 
Голова громадської організації «Студентська молодь Бахмуту» Ткаченко Владислав  поділився цікавими ідеями, які можна втілити в місті. Зокрема це нічний молодіжний форум за результатами якого в Бахмуті з’явиться мурал та міська програма для молоді – стажування при відділах та управліннях Бахмутської міської ради з метою залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування на благо громади міста, самореалізації та для формування резерву молодих, кваліфікованих кадрів.
 
Член студентської ради міста, студент Бахмутського індустріального технікуму Станіслав Кононенко поділився напрацюваннями та досвідом, який хлопці та дівчата отримали під час робочих поїздок до міст Святогірськ та Суми в рамках реалізації проекту «Школа активної молоді Бахмуту»,  а голова студентської ради міста Аркадій Петросян ініціював створення молодіжної ради при виконкомі Бахмутської міської ради.
 
Наприкінці Олексій Олександрович нагородив кращих студентів пам’ятними подарунками.
 
 
 
27.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах