Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх». Олімпійський день, тренувальні ігри, заняття для учнів з пришкільних таборів

Протягом тижня (4-10 червня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено фізкультурно-оздоровчі заходи.

 

Олімпійський день у Маріуполі

На два дні територію Приморського бульвару Маріуполя поділили на різні спортивні локації, де стартували велогонки, розігрувався Кубок міста з футболу серед КСН, паралельно з цим проходив турнір з шахів, показові виступи і змагання з греко-римської боротьби, фехтування та інших видів спорту.

Олімпійський день у Маріуполі відкрили олімпійський чемпіон з плавання Олександр Сидоренко, найсильніша людина країни Олександр Лашин, чемпіон України з легкої атлетики  Олександр Білобокий та інші почесні гості.

Опівдні розпочалась реєстрація учасників на легкоатлетичний забіг на 4 км і 8 км, а наймолодші учасники пробігли 500 метрів. Переможців відзначено кубками, медалями та призами від управління молоді та спорту.

 

Тренувальні ігри з дворового футболу та паркового волейболу в Дружківці

В рамках Положення «Спорт для всіх» в Дружківці організовано регулярні тренувальні ігри з дворового футболу та паркового волейболу.

Ігри проходять в парках, скверах, на майданчику ДЖКК по понеділках, середах і п'ятницях. В тренувальних іграх приймають участь як дорослі, так і діти.

Заняття у пришкільних таборах у Бахмуті

Бахмутський міський Центр туризму, краєзнавства та екскурсій в котрий раз організував та провів з дітьми пришкільних таборів заняття з веслування на байдарках.

Заняття проведено на ставках «Північний» та «Трубний». Перед заїздами з кожним загоном проведено бесіди з правил поведінки на воді, користування байдарками і обладнанням.

Поєднання активних дій, новизна заходу, спілкування з природою справили неймовірне враження на всіх учасників.

 
17.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах