Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У юних борців Донеччини - п’ять медалей з турніру-меморіалу Олега Сазонова

8-9 червня у Львові, у легкоатлетичному манежі з велотреком СКА, відбувся ІІІ традиційний турнір-меморіал з вільної та жіночої боротьби, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Олега Сазонова, серед спортсменів 2005-2006 років народження.

У змаганнях взяли участь понад 180 юних борців віком 11-13 років з 14 областей України: Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської,  Львівської.

Всеукраїнський турнір пройшов на високому рівні, виправдав очікування шанувальників вільної боротьби і подарував безліч яскравих поєдинків.

Донецьку область на змаганнях представила команда міста Торецьк, до якої увійшли по п’ять хлопців і  дівчат (дев’ятеро - вихованці Обласної Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, один - Дитячо-юнацької спортивної школи).

Спортсмени Донецької області вибороли одне «золото», два «срібла» та дві «бронзи». В особистій першості перемогла Софія Баль (вагова категорія до 46 кг). Срібні нагороди вибороли Анастасія Никифорова (33 кг) і Ксенія Пудовкіна (36 кг). Бронзовими призерами стали Ярослав Батарон (41 кг) і Ігор Рибак (48 кг).

Всіх чемпіонів нагороджено кубками, медалями, грамотами та цінними призами, а призерів - медалями, грамотами та подарунками.

 
16.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах