Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини вибороли чотири медалі на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат

5-7 червня у Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат віком до 16 років, у якому взяли участь 550 дзюдоїстів з 24 областей країни.

Чемпіонат пройшов на високому рівні і виправдав очікування шанувальників дзюдо, подарувавши безліч яскравих поєдинків.

До збірної команди Донецької області увійшли семеро вихованців КПНЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби». Серед 21-ї борчині, які змагались у ваговій категорії до 48 кг, бронзову медаль виборола Альона Щиголева з смт Миронівське Бахмутського району (тренер Олександр Житюк).

Дуже гострою була конкуренція у ваговій категорії до 50 кг, в якій за перемогу змагались 54 юнаки. Срібним призером став Данило Ларкін з Лиману (тренери Віталій Іванисенко і Олексій Роменський, Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа).

У надважкій ваговій категорії, понад 81 кг конкурували 18 дзюдоїстів, представники Донеччини вибороли дві нагороди. «Срібло» в Слов’янськ привіз Михайло Гончаров (тренери Дмитро Ігнатенко і Інга Бобровська, Обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа), а «бронзу» в Бахмут – Максим Разгонов (тренер Давид Осіпян, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки).

У загальнокомандному заліку Донецька область посіла дев’яте місце.

 
11.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах