Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Діти, які проживають на лінії зіткнення, відправились на оздоровлення до Полтавщини

На запрошення Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради 25 дітей з міста Світлодарськ, смт. Миронівський та Новолуганського на безоплатній основі будуть оздоровлюватись у дитячому оздоровчому центрі санаторного типу «Миргородський» Полтавської обласної ради на І зміні з 08 по 28 червня.

Діти матимуть можливість не тільки зміцнити своє здоров’я, але й змістовно провести свій час, приймаючи участь у різних спортивних змаганнях, конкурсах, відвідають національну музей-садибу Миколи Гоголя в Гоголево та Великі Сорочинці.

Так в літній період заплановано 100 путівок по чотири зміни для дітей з лінії зіткнення. Кожна зміна триватиме 21 день. Наступна зміна запланована 3 28.06 для дітей м. Торецька. Це велика підтримка з боку інших областей для дітей Донеччини!

Висловлюємо щиру вдячність Полтавській облдержадміністрації та Полтавській обласній раді за співпрацю та підтримку в напрямку оздоровлення та відпочинку дітей з населених пунктів, які знаходяться на лінії зіткнення! 

 
11.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах