Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Баскетболісти Донеччини - срібні призери Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»

2-5 червня в Одесі, в українському дитячому центрі «Молода гвардія», відбулися фінальні змагання ХХV Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з баскетболу серед дітей з вадами слуху, присвяченої 27-й річниці Незалежності України.

Щорічно в Спартакіаді беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість дітям набути впевненості в собі та своїх силах. Також вони несуть пошуковий характер - конкурс виявляє талановитих спортсменів для поповнення національної збірної команди України, з метою підготовки їх до Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Донецьку область представила збірна команда, до якої увійшли семеро спортсменів з Маріуполя. Це вихованці Маріупольської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернат № 21 Донецької обласної ради, які тренуються під керівництвом Генадія Лук’янова.

Протягом чотирьох змагальних днів наші спортсмени  продемонстрували гарні показники та додали до медальної скарбнички Донецької області «срібло» цієї Спартакіади. Склад команди: Богдан Ляшко, Станіслав Самороков, Микола Шаповалов, Данило Кондауров, Давид Бречко, Валерія Ішкова, Тетяна Фоменко.

Спортсмени довели, що завдяки силі волі та цілеспрямованості кожна людина може досягти будь-якої мети. Вони - приклад для юні, уособлення сили духу та мужності. 

 
10.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах