Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов фінал та нагородження переможців Першого Всеукраїнського відкритого конкурсу серед чоловіків на візках «Мужність без обмежень -2018»

Донецька обласна організація інвалідів «Спілка людей з інвалідністю України», Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Донбас». Захід організовано вперше не тільки в Донецькій області, але й в Україні. Його мета — привернути увагу суспільства до проблем, із якими стикаються люди з інвалідністю.

Участь у конкурсі приймали чоловіки на інвалідних візках із Донецької, Луганської, Полтавської, Херсонської, Житомирської, Київської, Миколаївської областей. Всього у заході прийняло участь 14 чоловіків. Учасники протягом 4 днів не тільки проявляли свою майстерність в альпінізмі, бочче, перегонах на візках, нардах, дартсі, розбиранні вогнепальної зброї, а ще й готувались до фінальних виступів. Виснажливі репетиції не пройшли даром. Сьогодні ми бачили як мужність та краса гармонійно злились у танці.

На фінал конкурсу «Мужність без обмежень» завітав заступник голови Донецької облдержадміністрації Сергій Добряк : «На Донеччині такий конкурс проходить вперше. Ми вдячні цим чоловікам за їх характер, за їх приклад, як треба жити і не падати духом, бо всі вони вже є переможцями».

Усі учасники отримали почесні номінації та безліч подарунків від спонсорів. Члени журі зізнались, що вибрати трійку переможців було дуже важко. Перше місце посів Микола Рубан, Донецька область. На другому місці Сергій Орлов, Луганська область. Трете місце отримав Віктор Богинський, Херсонська область.

 
10.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах