Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий обласний турнір «Donbass Open» зібрав дві сотні черлідерів Донеччини і Дніпропетровщини

3 червня у Покровську, в Спортивному комплексі «Металург», відбувся традиційний відкритий обласний турнір «Donbass Open», який зібрав понад 200 черлідерів з Донецької і Дніпропетровської областей.

Учасників та гостей заходу привітали заступник Покровського міського голови Андрій Луганський, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Леонід Михалко, президент Громадської організації «Донецька обласна федерація черліденгу груп підтримки спортивних команд» Наталія Коновалюк.

Почесні гості змагань вручили посвідчення майстрів спорту України з черліденгу чотирьом спортсменкам, які гідно представляють Донецьку область на всеукраїнській та міжнародній аренах. Це Діана Малярова, Єлизавета Онасенко, Олександра Данилів, Олександра Єлісеєва.

Позмагатися на яскраве спортивне свято прибули представники Білицького, Дружківки, Покровська, Родинського, Дніпра, Павлограду. Варто зазначити, що вперше на змагання прибули черлідери Краматорська, Костянтинівки та Маріуполя.

Усього ж на змаганнях розіграно приблизно 400 медалей.За підсумками загальнокомандного заліку перемогли представники Покровська, друге місце посіли гості з Дніпра, третє місце посіли черлідери Родинського. 

 
10.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах