Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юрій Кожуховський став четвертим на Міжнародному фестивалі триатлону «Dnipro Triathlon Fest»

2-3 червня на Фестивальному причалі міста Дніпро відбувся Міжнародний фестиваль «Dnipro Triathlon Fest 2018 – Кубок Європи з триатлону», в якому взяли участь 600 спортсменів з 25 країн світу.

Ця масштабна спортивна подія, яку організовано в рамках програми мера Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця», відбулась увосьме. Крім того, вдруге за історію фестивалю триатлону в Дніпрі пройшов Кубок Європи серед професіоналів – «Dnipro ETU Sprint Triathlon European Cup», а також Кубок Європи серед юніорів – «Dnipro ETU Junior Triathlon European Cup».

Змагальну програму фестивалю «Dnipro Triathlon Fest 2018» склали три етапи: плавання, велоперегони та біг. У рамках Кубка Європи учасники подолали спринтерську дистанцію загальною довжиною 25,750 км. Любителі змагалися на олімпійській дистанції 51 км. Найстарший учасник серед любителів - 69-річний отець Миколай.

Донецьку область гідно представив провідний спортсмен Юрій Кожуховський і посів четверте місце серед 11 спортсменів, а також 22 місце в абсолютній категорії, в якій змагалися 82 спортсмени.

Бахмутський спортсмен подолав дистанцію за 1:14.00, при цьому він поліпшив свій минулорічний результат на чотири хвилини.

За підсумками кубкових змагань визначено учасників чемпіонату Європи серед еліти та юніорів. Кубок Європи також є першим етапом відбору на III Юнацькі Олімпійські ігри, які відбудуться в Буенос-Айресі (Аргентина) у жовтні цього року. 

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах