Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий турнір Донецької області зі змішаних єдиноборств ММА у Краматорську

2 червня у Краматорську, в Парку культури та відпочинку «Сад Бернацького», відбувся відкритий турнір Донецької області зі змішаних єдиноборств ММА, присвячений Дню захисту дітей.

Останнім часом змішані єдиноборства швидко набувають популярності в нашому регіоні не тільки серед дорослих досвідчених бійців, але й серед зовсім юних спортсменів. Тому цього разу особливу увагу приділено дітям та юнакам, що обрали саме цей вид спорту і наполегливо тренувалися протягом останнього часу та попри будь-які труднощі досягли результатів.

Святковий турнір зібрав понад 100 учасників віком від 10 до 17 років з Краматорська, Лиману, Бахмуту, Дружківки, Костянтинівки, а також Сєвєродонецька.

Привітати дітлахів зі святом завітав представник департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора.

Керівник Донецького обласного відокремленого підрозділу «Федерація змішаних єдиноборств України» Максим Тендітний відзначив вдале завершення тренувального року та побажав вдалого літнього відпочинку та значних перемог в подальшому спортивному житті всім учасникам.

Змагання проведено на свіжому повітрі в святковому настрої. На додачу до позитивних емоцій кожен учасник та вболівальник отримав на згадку сонячні повітряні кульки, а переможці особистої першості – ще й грамоти та медалі від ВП ГО «Федерація змішаних єдиноборств України». Переможців командної першості вирішено не визначати – на цей раз перемогла дружба!

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах