Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


11 сімей позмагалися за звання найспортивнішої родини Вугледару

2 червня у Вугледарі відбулось міське змагання «Спортивна родина», присвячене Дню захисту дітей та Олімпійському дню.

У заході взяли участь 11 сімей міста. І це не дивно, що на змагання зібралось стільки сімей, адже ініціаторами проведення змагань «Спортивна родина» стала Тетяна та Андрій Савчуки, які дев’ять поспіль приймають участь у змаганнях «Мамо, тато, я – спортивна сім’я» та є чемпіонами України 2017 року. У червні поточного року родина Савчуків знову представлятиме Донецьку область на Всеукраїнських змаганнях «Мамо, тато, я – спортивна сім’я».

Міський захід «Спортивна родина» організовано та проведено Дитячо-юнацькою спортивною школою Вугледарської міської ради та відділом у справах фізичної культури та спорту Вугледарської міської ради.

Спортивну програму склали презентації команд та 5 комплексних естафет. Батьки та діти з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди. Свято пройшло в дружній веселій атмосфері, всі учасники та вболівальники отримали заряд позитивної енергії та гарного настрою.

Учасники прагнули до високих спортивних показників, продемонстрували свої фізичні здібності. І як у всіх спортивних змаганнях є переможці і учасники. Переможцями змагань стала сім’я Бішовець, друге місце посіла сім’я Сорокіних, на третьому місці сім’я Нагаєць.

Переможців нагороджено медалями, дипломами та подарунками, а учасників - пам’ятними грамотами та подарунками. Такі змагання пробуджують спортивний інтерес та гордість за своїх рідних. Батьки власним прикладом показали своїй малечі, що спорт - це основа здорового способу життя. 

Організатори подякували всім учасникам за гарну підготовку та позитивні емоції. Дуже приємно та безумовно радує, що у місті живуть не тільки спортивні люди, а й спортивні сім’ї!

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах