Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День здоров’я і першість з настільного тенісу в Гродівці

1 червня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору в смт Гродівка Гродівської селищної ради Покровського району.

На урочисте відкриття табору завітали голова Покровської райдержадміністрації Анатолій Шишко та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Лариса Федорціва і привітали учнів 1-4 класів з Днем захисту дітей і початком літнього відпочинку та подарували набори кольорової крейди і фломастери. Після урочистостей діти отримали морозиво від селищної громади.

Цього дня для учнів 5-11 класів Гродівської ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано День здоров’я: діти взяли участь в легкоатлетичній естафеті та разом із батьками зібралися на подвір’ї школи на пікнік. Діти почастували гостей кашею, власноруч приготованою на багатті.

Також голова райдержадміністрації Анатолій Шишко привітав учасників змагань відкритої першості районної ДЮСШ з настільного тенісу, що проходила на базі Гродівської школи. У змаганнях взяли участь спортсмени з міст Селидове, Новогродівка, Українськ, Гірника, а також Гродівської селищної ради та сіл Покровського району.

У командному заліку перемогла команда Гродівки, друге місце посіла команда міста Селидове, третє місце – команда Сергіївки. Всі переможців нагороджено медалями, грамотами та кубками. Також вчитель фізичної культури Василь Баришник та тренер-викладач районної ДЮСШ Олексій Пономаренко отримали набори шахів для розвитку цього виду спорту в Гродівській школі.

 

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах