Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-розважальне свято у Бахмуті

1 червня у Бахмуті, на чудовій спортивній базі стадіону «Металург», відбулося спортивно-розважальне свято, присвячене Дню захисту дітей, в якому взяли участь приблизно 350 дітей віком від 6 до 16 років.   

Щороку в перший день літа в усьому світі відзначається Міжнародний день дітей, який і в нашій країні святкується як День захисту дітей. Ця назва пов'язана з тим, що дитинство кожної дитини має бути під захистом - захистом її прав, здоров'я та життя.

Під керівництвом Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, в дружній співпраці з центром  «Спорт для всіх», КДЮСШ №1, стадіоном «Металург», Федерацією легкої атлетики Донецької області, спортивними клубами та управлінням освіти міської ради проведено змагання з пляжного волейболу, міні-футболу, стрітболу, дзюдо, «Веселі старти» для дітей пришкільних оздоровчих таборів 12 шкіл міста.

Спортсмени КДЮСШ №1 приготували для присутніх цікаві показові виступи під назвою «Спорт – це краса, сила та здоров’я» з метою ознайомлення хлоп’яків та дівчат з видами спорту, які культивуються в Бахмуті та залучення їх до лав спортсменів. Поки одні насолоджувались талантами маленьких гімнастів, борців, боксерів, кікбоксерів, інші вирушили в подорож по ігрових майданчиках.

А яке ж свято без подарунків і солодощів! Всіх учасників нагороджено солодкими призами, а найшвидших і найспритніших - кубками, грамотами і безкоштовними квитками на каруселі від міської ради.

Дарувати позитивні емоції дітям - це дуже благородна і вдячна місія, тому в організації свята взяли участь багато установ. Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради висловило подяку всім організаторам дитячого свята. 

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах