Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина долучилась до Всеукраїнського забігу студентів «Зелена миля 2018»

1 червня на центральних вулицях міст, селищ, стадіонах, у паркових зонах України відбувся Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018», до якого долучились студенти Краматорська, Селидового, Дружківки.

Місцем проведення обласного забігу «Зелена миля 2018», організованого Донецьким обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Відділенням НОК України в Донецькій області, став парк «Ювілейний» в Краматорську.

З вітальним словом до учасників звернулися директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик та начальник Донецького обласного відділення (філії) КФВС МОН України Ігор Нестеренко.

Участь у забігу взяли п’ять закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації: Донбаська державна машинобудівна академія (ДДМА), Донбаський державний педагогічний університет (ДДПУ), Донбаська національна академія будівництва і архітектури (ДонНАБА), Донбаський інститут техніки і менеджменту (ДІТМ), Донецький національний медичний університет (ДНМУ).

Гарним закінченням обласного спортивного заходу «Зелена миля 2018» стало нагородження учасників, які фінішували першими, грамотами, медалями і спортивними призами від організаторів. Провів його відповідальний секретар Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора.

У Селидовому понад 150 хлопців та дівчат, які навчаються у Селидівському гірничому технікумі, пробігли зелену милю центральним бульваром міста, щоб привернути увагу до проблем екології та здорового способу життя. Завершилася акція флеш-мобом біля центрального входу до технікуму.

В рамках Дня Здоров’я у «Молодому парку» Дружківки відбувся Всеукраїнський забіг «Зелена миля 2018», в якому взяли участь студенти Дружківського технікуму Донбаської державної машинобудівної академії. До програми заходу  увійшли: змагання з шахів, підйом гирі на шістнадцять кілограмів, змагання з волейболу, перетягування канату, приготування страв на вогню та сервірування імпровізованого столу. Після визначення переможців, відбулось урочисте нагородження учасників заходу.

Мета заходу: популяризація фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда охорони навколишнього середовища засобами фізичної культури і спорту.

 
09.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах