Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Навчання з цивільного захисту у соцгуртожитку для дітей-сиріт (м.Дружківка)

Соцгуртожиток приділяє першочергову увагу питанням безпеки в умовах сьогодення. Тому, у першій декаді червня взято участь у функціональному навчанні у сфері цивільного захисту на Дружківських курсах ІІІ категорії Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Донецькій області.

Функціональне навчання - це навчання керівників і фахівців з метою набуття та систематичного оновлення спеціальних знань, умінь і навичок з питань цивільного захисту. Метою навчання стала підготовка до дій при виникненні надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

Загальні поняття видів захисту, засоби захисту, види надзвичайних ситуацій, а також засоби безпечного поводження під час них – ці та інші питання були розглянуті на заняттях. Серед іншого під час занять були продемонстровані навчальні фільми про застосування хімічної зброї у Першій світовій війні, про різні види надзвичайних ситуацій. Багато уваги було приділено індивідуальним засобам захисту: видам протигазів та їх функціонуванню, дозиметрам тощо. Детально розглядались ризики на місцевих виробництвах, що мають небезпечні речовини та несуть потенційну загрозу населенню та оточуючому середовищу. 

Крім того було надано методичну та практичну допомогу у документальному забезпеченні роботи щодо цивільного захисту у закладі.

По закінченню навчань усі, хто успішно пройшов навчання та здав залік, отримав посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту.

 
08.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах