Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв змагання за Кубок України з «Аджиліті» (спорт з собаками)

1-2 червня на стадіоні «Олімп» Маріуполя відбувся фінал Кубку України з «Аджиліті» (спорт з собаками).

Вже вкотре на Донеччині проводяться змагання всеукраїнського рівня. Цього разу продемонструвати свої вміння у категоріях «двоборство стандарт», «двобірство іграшки міні» та «двоборство іграшки максі» прибули 12 учасників зі своїми чотирилапими вихованцями, які представляють Донецьку, Черкаську та Запорізьку області.

За підсумками змагань у категорії «двоборство стандарт» всі нагороди здобули маріупольці: Олексій Іванов (фокстерє’р Майя), Анастасія Саніна (бігль Кора) і Катерина Косенко (бігль Меггі).

У «двобірорстві іграшки міні» першу сходинку п’єдесталу посіла Ганна Сторчеус з Черкас (бігль Хена), а друге і третє місце розподілили представники Маріуполя - Олексій Іванов (фокстерє’р Майя) і Світлана Безсмертна (бігль Адель).

До Черкас також відправилося «золото» у категорії «двобороство іграшки максі», яке виборов Олександр Товстопят (міттельшнауцер Румі).

Усі спортсмени та гості змагань висловили подяку організаторам і спонсорам цього видовищного заходу, завдяки яким змагання пройшли на високому рівні, а вболівальники та учасники отримали масу позитивних вражень та заряд енергії.




07.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах