Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина прийняла чемпіонат України зі спортивної ловлі коропа

27-31 травня на Мар’ївському водосховищі (Олександрівський район Донецької область) вiдбувся клубний чемпіонат України зі спортивної ловлі коропа.

Участь у змаганні взяли шість клубів з п’яти областей нашої країни: Донецької, Волинської, Одеської, Житомирської та Київської.

Риболовний спорт немає кордонів і гарним показником є те, що змагання такого рівня проходять у нашому регіоні, адже позмагатися рибалки коропового лову їдуть до нас за 1400 кілометрів.

На змагання завітав спеціаліст відділу реалізації профільних програм управління з питань фізичної культури та спорту департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Іванов. Він  звернувся з привітальним словом до учасників змагань і вручив кожному риболовному клубу «подяки» за сприяння, розвиток та популяризацію спортивного рибальтва в Донецькій області та Україні в цілому, а також вручив кубок володарю найбільшої впійманої риби.

 

 

Організатори, учасники і гості змагань висловили подяку Федерації риболовного спорту України та особисто Владиславу Бугаю за надану можливість провести на Донеччині клубний чемпіонат України зі спортивної ловлі коропа.

Результати змагань:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відео про чемпіонат України переглядайте тут:

http://donfish.org/click.php?https://radikal.ru/video/BJf4QSEM5mr

 
07.06.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах